Samostojna hiša, Gornji Grad

230.000 €

OPIS

V Gornjem Gradu je naprodaj stanovanjska stavba s samostojnim garažnim objektom na parceli skupne velikosti 567 m2. Objekti se nahajajo v rahlem nagibu, dostop do objektov po asfaltni lokalni cesti. Do AC priključka v Šentrupertu je cca 30 km.

Stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1974, v letih od 2013 – 2023 je bila prenovljena (kritina in kleparski izdelki, fasada, kompletno stavbno pohištvo, ogrevanje, kopalnica). Ima dve stanovanjski etaži in neizdelano podstrešje. V kletni etaži je garaža, shramba, kurilnica, savna in dvosobno stanovanje, v nadstropju je trisobno stanovanje. Klet in pritličje sta povezani z notranjim stopniščem.

Ob objektu se nahaja večje gospodarsko poslopje, v katerem je garaža, kurilnica in klet, na tem poslopju prostorna terasa z uto.

Na parceli dovolj prostora za družabne dejavnosti, tudi dovolj velik vrt za pridelavo zelenjave in sadja.

Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: elektrika, mestni vodovod, kanalizacija, daljinsko ogrevanje, optika, dovoz in dostop do stavbe po obstoječi lokalni asfaltni cesti. Naročena in dobavljena je tudi toplotna črpalka, trenutno še ne montirana. Za vgradnjo toplotne črpalke najet kredit, ki ga prevzame kupec nepremičnine.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3223/23
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Gornji Grad
Podrobna lokacija: Gornji Grad
Leto izgradnje: 1974
Leto prenove: 2023
Velikost: 242,00 m²
Parcela: 567,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine