Samostojna hiša, Breg pri Polzeli

165.000 €

OPIS

V naselju Breg pri Polzeli sta naprodaj dve starejši samostojni stanovanjski hiši na odlični lokaciji v ravnini (blizu bivše Tovarne nogavic), ki stojita na parceli velikosti 1.384 m2. Manjša stanovanjska hiša je dotrajana, večja stanovanjska hiša potrebna temeljite prenove. Na parceli je dovolj prostora za izgradnjo še ene nove stanovanjske hiše s primernim funkcionalnim zemljiščem. Do AC priključka v Šempetru je 3 km.

Manjši starejši stanovanjski objekt je zgrajen leta 1930 in je dotrajan, verjetno ga je najbolje porušiti.

Večja stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1953 in ima dve etaži. V prvi etaži je bila večja garaža in delavnica, v gornji etaži je manjše mansardno stanovanje s posebnim vhodom. Zidovi zidani, plošča med etažama lesena. Streha je bila zamenjana leta 1989, fasada obnovljena leta 1991. Stanovanjska hiša je potrebna temeljite prenove.

Nobena od stavb nima gradbenega in uporabnega dovoljenja, obe sta zgrajeni pred 1.1.1968 in sta se uporabljali za bivanje.

Parcela je lepe pravokotne oblike, na njej je ob porušitvi starejše hiše in izdelavi dovozne ceste v dolžini cca 30 m dovolj prostora še za izgradnjo nove stanovanjske hiše.

Poleg stanovanjske stavbe je še vrtna uta za preživljanje prostega časa.

Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: elektrika, vodovod, kanalizacija, ogrevanje – toplotna črpalka, optika, dovoz in dostop do stavbe po obstoječi lokalni asfaltni cesti.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

 

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3238/24
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Breg pri Polzeli
Podrobna lokacija: Polzela
Leto izgradnje: 1953
Leto prenove: 1991
Velikost: 98,70 m²
Parcela: 1.384,00 m²
Nadstropje: 2.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine