Samostojna hiša, Griže

239.000 €

OPIS

V Grižah pri Zabukovici je naprodaj samostojna stanovanjska hiša na parceli velikosti 738 m2. Hiša se nahaja v sklopu enostanovanjskih hiš v kraju Griže, na lepi, ravninski parceli, ob lokalni asfaltni cesti. Na parceli dovolj prostora za parkiranje, vrt, dovolj prostora tudi za prostočasne aktivnosti. Do AC priključka v Arji vasi je 5 km.

Objekt je zgrajen leta 1972, leta 2005 je bila zamenjana strešna kritina, leta 2006 obnovljena fasada s toplotno izolacijo. Sama stanovanjska stavba je potrebna osvežitve, sicer takoj vseljiva.

Stanovanjska stavba ima tri etaže. V prvi – kletni  etaži, je garaža, hodnik, kurilnica, klet oz. shramba, sanitarije kuhinja z dnevnim prostorom in spalnica. V drugi etaži je trisobno stanovanje- kuhinja, dnevna soba z balkonom, dve sobi in kopalnica. V tretji, mansardni etaži, ki ni popolnoma dokončana (manjka finalna obdelava tal in stropa, so delno izdelane tri sobe z balkonom. Vse etaže so povezane z notranjim stopniščem.

Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: elektrika, vodovod, kanalizacija, centralno ogrevanje na kurilno olje, CaTV, dovoz in dostop do stavbe po obstoječi lokalni asfaltni cesti.KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!


V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: PH00021SB
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Griže
Podrobna lokacija: Žalec
Leto izgradnje: 1972
Leto prenove: 2006
Velikost: 172,20 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine