Trisobno stanovanje, Velenje

195.000 €

OPIS

Na prijetni lokaciji pri vhodu v center mesta Velenje prodamo 3-sobno stanovanje v skupni izmeri 112,1 m2. Svetlo in udobno stanovanje se nahaja v prvem nadstropju urejenega, večnadstropnega bloka opremljenega z dvigali. V neposredni bližini bloka se nahaja vsa potrebna infrastruktura: trgovine in trgovski centri, pošta, vrtec, osnovna šola in srednješolski center, zdravstveni dom z lekarno, otroška in športna igrišča, glavna avtobusna postaja in ostalo. Do priključka na AC je 14 km.

Stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1973, kritina zamenjana leta 2002. V stanovanju so bili leta 2010 zamenjani radiatorji, leta 2016 so bila zamenjana vhodna vrata, drugih posebnih vlaganj ni bilo, le stalno sprotno vzdrževanje. Stanovanje je orientirano proti severu.

Stanovanje s smiselno ter racionalno razporeditvijo obsega večji predprostor s shrambo, ločenim WC-jem in kopalnico ter vodi na eni strani v spalne prostore (spalnica za starše in otroška soba), hodnik pa vodi v večjo dnevno sobo oz. kuhinjo, s prehodom med jedilnim prostorom in dnevno sobo. Stanovanje ima tri ločene balkone, kateri so dostopni iz kuhinje proti vzhodu, dnevne sobe in obeh spalnic, orientirane proti severu. Stanovanju pripada tudi kletni prostor.

Komunalna opremljenost: elektrika, T+M voda, daljinsko ogrevanje, kanalizacija, optika.

Kupec je dolžan plačati davek na promet nepremičnin.

Nakup stanovanja je odlična priložnost za mlade ali večje družine, kakor tudi priložnost za dobro naložbo.
 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3241/24
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1973
Leto prenove: 2016
Velikost: 112,10 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine