Štirisobno stanovanje, Velenje

250.000 €

OPIS

V Velenju (KS Šalek) je naprodaj 4-sobno stanovanje, ki se nahaja v drugem nadstropju  stanovanjske stavbe brez dvigala. Stanovanjska stavba stoji v mirnem predelu mesta, iz stanovanja lep razgled na razvaline gradu Šalek. Vse javne ustanove v centru mesta Velenje, vrtec, osnovna šola in trgovina v neposredni bližini. Do priključka na AC je 14 km.

Stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1985. Stanovanje je bilo prenovljeno leta 2022 (PVC okna, notranja vrata, radiatorji, finalni tlaki, oplesk). Stanovanje je orientirano proti jugu, jutranje in popoldansko sonce, poleti ni prevroče, lep razgled v naravo.

Stanovanje sestoji iz dnevnega in spalnega dela. Dnevni del obsega predsobo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z balkonom in WC z umivalnikom, spalni del obsega spalnico, dve otroški sobi, garderobni prostor in kopalnico z WC-jem. V kletni etaži stavbe tudi shramba. Stanovanje je naprodaj z vso pohištveno opremo (nabava 2022), možna takojšnja vselitev.

V ceni stanovanja je tudi garažni boks v neposredni bližini stanovanjske stavbe.

Komunalna opremljenost: elektrika, T+M voda, daljinsko ogrevanje, kanalizacija, optika.
 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3252/24
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: štirisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1985
Leto prenove: 2022
Velikost: 92,40 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine