Trisobno stanovanje, Velenje

175.000 €

OPIS

V Velenju (KS Gorica) je naprodaj 3-sobno stanovanje, ki se nahaja tretjem nadstropju  stanovanjske stavbe z dvigalom. Stanovanjska stavba stoji v mirnem predelu mesta. Vse javne ustanove v centru mesta Velenje, vrtec, osnovna šola in trgovina v neposredni bližini. Do priključka na AC je 14 km.

Stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1978, kritina zamenjana leta 2002. V stanovanju ni bilo izvedenih posebnih vlaganj, le stalno sprotno vzdrževanje. Stanovanje je orientirano proti vzhodu, prijetno jutranje sonce, poleti ni prevroče, lep razgled v naravo.

Stanovanje sestoji iz predsobe,  kuhinje z jedilnico in dnevno sobo z balkonom, otroške sobe in spalnice z balkonom ter ločene kopalnice in WC-ja. V kletni etaži stavbe tudi shramba. Stanovanje naprodaj delno z nameščeno stanovanjsko opremo.

Komunalna opremljenost: elektrika, T+M voda, daljinsko ogrevanje, kanalizacija, optika.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3245/24
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1978
Velikost: 82,70 m²
Nadstropje: 3.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine