Samostojna hiša, Škale

195.000 €

OPIS

V Škalah pri Velenju je naprodaj samostojna stanovanjska hiša na manjši vzpetini, ki stoji na parceli velikosti 1.172 m2. Stanovanjska hiša je z arhitekturnega vidika zelo zanimiva, praktično v eni etaži, v dobrem stanju, na zelo sončni lokaciji. Le manjši del parcele zaseda parkirišče in stavba, ostalo je vrt, travnik in sadovnjak. Do bodočega AC priključka (3. razvojna os) sta le dva kilometra.

Stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1982 in ima dve etaži. V prvi (kletni) etaži so tehnični prostori (garaža z dvižnimi vrati, pralnica, kletna soba, prostor za ozimnico, WC, kurilnica), v srednji etaži je štirisobno stanovanje (stopnišče s hodnikom, kuhinja z jedilnico, prostorna dnevna soba z zimskim vrtom in prostorom za druženje s kaminom, dve sobi, spalnica, dve kopalnici. Zidovi zidani, plošča med etažama betonska. Strešna kritina je bila zamenjana leta 1995, zimski vrt zaprt leta 2002, leta 2004 delno zamenjana okna. Stanovanjska hiša je potrebna osvežitve.

Poleg stanovanjske stavbe je še manjše gospodarsko poslopje za shrambo orodja in opreme ter vrtna lesena uta v sadovnjaku.

Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: 3F elektrika, vodovod, javna kanalizacija, ogrevanje – centralno s pečjo na plin in olje, internet, dovoz in dostop do stavbe po obstoječi lokalni asfaltni cesti, zadnjih cca 100 m makadam.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

 

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3249/24
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Škale
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1982
Leto prenove: 2004
Velikost: 203,40 m²
Parcela: 1.172,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine