Samostojna hiša, Stražišče

295.000 €

OPIS

Na Stražišču, v občini  Prevalje, je naprodaj samostojna stanovanjska hiša na manjši vzpetini nad lokalno cesto, ki stoji na parceli velikosti 2.348 m2. Stanovanjska hiša je v zelo dobrem stanju, na sončni lokaciji. Del parcele predstavlja gozd. Do bodočega AC priključka (3. razvojna os) je le slab kilometer.

Stanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1985 in ima tri etaže. V prvi etaži so tehnični prostori (soba, garaža, klet, kurilnica ipd), v srednji etaži je trisobno stanovanje (stopnišče s hodnikom, kuhinja z jedilnico, dnevna soba z balkonom, dve sobi, kopalnica, v gornji etaži je enak razpored kakor v srednji etaži, vendar dva prostora nista dokončana (manjka oplesk in finalni podi). Zidovi zidani, plošča med etažama betonska. Strešna kritina je bila zamenjana leta 2009. Stanovanjska hiša je morda potrebna  osvežitve.

Poleg stanovanjske stavbe je še večja vrtna uta za preživljanje prostega časa in stalen izvir vode, sicer pitne, uporablja se za zalivanje.

Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: 3F elektrika, vodovod, javna kanalizacija, ogrevanje – centralno s pečjo na olje, toplotna črpalka, internet, dovoz in dostop do stavbe po obstoječi lokalni asfaltni cesti, zadnjih cca 20 m makadam.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3243/24
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Koroška
Lokacija: Stražišče
Podrobna lokacija: Prevalje
Leto izgradnje: 1985
Leto prenove: 2009
Velikost: 280,70 m²
Parcela: 2.348,00 m²
Nadstropje: 3.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine