Enosobno stanovanje, Velenje

95.000 €

OPIS

V Velenju, KS Gorica, je naprodaj 1-sobno stanovanje, ki se nahaja v četrtem nadstropju večstanovanjske stavbe. V večstanovanjski stavbi brez dvigala je v kratkem predvidena vgradnja dvigala. Večstanovanjska stavba stoji v mirnem predelu mesta. V neposredni bližini osnovna šola, trgovine, vse ostale javne ustanove v centru mesta, do koder vodi sprehajalna pot. Veliko možnosti tudi za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolesarjenje, plavanje). Do priključka na AC je 14 km.

Stanovanje je dobro vzdrževano, delno prenovljeno leta 2017 (PVC okna, radiatorji). Stanovanje tlorisne površine 45,7 m2 obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z balkonom, kopalnico in WC-jem. Stanovanju pripada še manjši kletni prostor, parkiranje na skupnem parkirišču pred večstanovanjsko stavbo.

Prodaja se kompletno opremljeno.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, daljinsko ogrevanje in priprava tople vode, kanalizacija, optika.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3220/23
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: enosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1982
Leto prenove: 2017
Velikost: 45,70 m²
Nadstropje: 4.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine