Samostojna hiša, Velenje

349.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj samostojna stanovanjska hiša na parceli velikosti 1410 m2. Hiša se nahaja v sklopu enostanovanjskih hiš v mestni četrti Gorica - Lipa, na zelo atraktivni lokaciji, ob lokalni asfaltni cesti. Na parceli dovolj prostora za parkiranje, vrt, dovolj prostora tudi za prostočasne aktivnosti, Do AC priključka v Arji vasi je 15km.

Objekt je zgrajen leta 1985, leta 2008 je bila zamenjana strešna kritina. Sama stanovanjska stavba je potrebna osvežitve, sicer pa takoj vseljiva.

Stanovanjska stavba ima tri etaže. V prvi – kletni  etaži, je garaža, kurilnica in tri sobe ter ločena klet. V drugi – visoko pritlični etaži je trosobno stanovanj, prav tako v tretji – mansardni etaži. Vse etaže imajo poseben vhod.

Stanovanjska stavba stoji na zelo atraktivni lokaciji. Nudi tudi dobre investicijske možnosti, saj je z dokupom sosednjih parcel možna gradnja več stanovanjskih hiš na odlični lokaciji, v neposredni bližini vseh komunalnih priključkov in dovozne ceste.

Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: elektrika, vodovod, kanalizacija, daljinsko ogrevanje, CaTV, dovoz in dostop do stavbe po obstoječi lokalni asfaltni cesti.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3210/23
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1985
Leto prenove: 2008
Velikost: 228,20 m²
Parcela: 1.410,00 m²
Nadstropje: 2.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine