Vikend počitniški objekt, Topolšica

45.000 €

OPIS

V Lomu nad Topolšico je naprodaj vikend hiška z možnostjo stalnega prebivanja in hišno številko. Parcela je sicer celotna v hribu, vendar je mirna lokacija, čudovit razgled po celotni Šaleški dolini, skoraj cel dan osončena. Dovoz do parcele po lokalni asfaltni cesti kjer je urejeno parkirišče, dostop do objekta zadnjih cca 150 m1 makadamski, sicer že zaraščen, sam dovoz do objekta bolj strm. Do priključka na AC je 21 km.

Vikend je bil zgrajen kot stanovanjsko poslopje že leta 1940, nato je bil leta 1998 nadzidan, leta 2010 je bila obnovljena streha in delno fasada. Ob stanovanjski stavbi je še manjše gospodarsko poslopje in drvarnica.

Stanovanjski del obsega kletni del in nadstropje. V kletnem delu je kurilnica in kletni prostori, v etaži, kamor je dostop preko zunanjega stopnišča, je stanovanje (predprostor, sanitarije, kuhinja z dnevno sobo, kabinet, balkon). Vikend je naprodaj s kompletno stanovanjsko opremo.

Parcela je v celoti hribovita, več sadnih dreves, ostalo travnik, pašnik, skoraj v celoti ograjena.

Komunalna ureditev: elektrika, vodovod, ogrevanje (etažna centralna na drva).

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi upravnega in davčnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3199/23
Vrsta objekta: počitniški objekt
Tip: vikend
Regija: Savinjska
Lokacija: Topolšica
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1940
Leto prenove: 2010
Velikost: 94,70 m²
Parcela: 6.864,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine