Samostojna hiša, Ravne

175.000 €

OPIS

V naselju Ravne pri Šoštanju je naprodaj samostojna stanovanjska hiša z gospodarskim poslopjem na parceli velikosti 560 m2, preostanek parcele so kmetijska zemljišča. Hiša se nahaja na hribovitem delu Raven, vendar v ravnini, neposredno ob lokalni asfaltni cesti. S parcele oz. hiše je čudovit pogled v dolino in na okoliško hribovje. Na parceli nekaj sadnega drevja, dovolj prostora tudi za prostočasne aktivnosti, samostojno gospodarsko poslopje – garaža, drvarnica in shramba ob hiši. Do AC priključka v Arji vasi je 21 km. Dostop do objekta po asfaltirani cesti..

Objekt je zgrajen leta 1962, do 2016 leta so bila izvedena večja vlaganja (kritina in kleparski izdelki leta 1996, fasada leta 2010, od 2010 do 2013 so bile obnovljene vse instalacije vodovoda in kanalizacije, elektroinstalacije, ogrevanje z radiatorji, kompletna obnova podov in toplotna izolacija strehe, do leta 2019 zamenjano stavbno pohištvo.
Enostanovanjska stavba z dvema ločenima vhodoma (vhod v kletno etažo ločen od vhoda v bivalni del v pritlični etaži in mansardi) je zasnovana v treh etažah (K+P+M). Stanovanje se nahaja delno v pritličju in v mansardi. V pritličju je predprostor s stopniščem, dnevna soba s kuhinjo in jedilnico, spalnica, WC in kopalnica. V mansardi sta dve sobi, dnevna soba s kuhinjo in kopalnica. Obe etaži povezani z notranjim stopniščem. V kletni etaži je kurilnica, dve kleti, delavnica in prekajevalnica - zelharca. Neposredno ob asfaltni cesti stoji ličen samostojen dvoetažni gospodarski objekt, namenjen garažiranju  avtomobilov, spravilu orodja in opreme za urejanje okolice hiše. V spodnji etaži sta dve garaži, shramba in drvarnica, v gornji etaži je večji prostor za spravilo orodja in opreme

Stavbno zemljišče je komunalno opremljeno in sicer: priključek na javno vodovodno omrežje, priključek na obstoječe električno omrežje, telekomunikacijsko omrežje - optika, odvajanje meteornih vod v ponikovalnico, odvajanje fekalnih vod v greznico, ogrevanje in priprava tople sanitarne vode s pečjo na pelete in olje, inverterske klime v prvem in drugem nadstropju, dovoz in dostop do stavbe po obstoječi lokalni asfaltni cesti.

EI= D

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3196/22
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Ravne
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1962
Leto prenove: 2019
Velikost: 148,40 m²
Parcela: 6.858,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine