Dvosobno stanovanje, Velenje

150.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj 2-sobno stanovanje, ki se nahaja v sedmem nadstropju večstanovanjske stavbe z dvigalom. Večstanovanjska stavba stoji praktično v centru Velenja (Jenkova cesta). Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1975, leta 2020 je bila izvedena energetska prenova celotne stavbe. Do priključka na AC v Arji vasi je 15 km. V neposredni bližini vse javne dejavnosti (vrtec, osnovna in srednja šola, trgovine, banke, pošta ipd), veliko možnosti tudi za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolesarjenje ipd).

Stanovanje se prodaja z delno nameščeno opremo, delno prenovljeno leta 2021 (okna, podi, delno kopalnica, terasa – balkon). Stanovanje tlorisne površine 64,5 m2 obsega predprostor - hodnik, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo, spalnico oz. večjo sobo, kopalnico z ločenim WC-jem in zastekljen balkon. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži, parkiranje na skupnem parkirišču pred večstanovanjsko stavbo.

Stanovanje se nahaja v VII. nadstropju, iz njega je zelo lep razgled na del Velenja v smeri centra in v smeri Smrekovca in Plešivca.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda kanalizacija, CaTV, telefon.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3182/22
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1975
Leto prenove: 2021
Velikost: 64,50 m²
Nadstropje: 7.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine