Trisobno stanovanje, Velenje

145.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj komfortno 3-sobno stanovanje v tretjem nadstropju večstanovanjske stavbe v bližini železniške postaje, od koder je dobra povezava za vse smeri iz Velenja (Šoštanj, Škale, Slovenj Gradec in Celje). Do AC povezave je 16 km.

Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1975, leta 1998 je bila obnovljena streha, leta 2019 pa izvedena toplotna izolacija fasade. V neposredni bližini je vrtec in osnovna šola, tudi trgovine in storitvene dejavnosti v neposredni bližini. Stanovanje ima zelo ugodno lego, locirano na koncu večstanovanjske stavbe, le na eni strani meji na sosednje stanovanje, s pogledom na tri strani neba (V, S, Z). V stavbi je tudi dvigalo.

Stanovanje tlorisne površine 93,6 m2 obsega predprostor in hodnik, skupni WC in kopalnico, shrambo, kuhinjo z jedilnico, dnevno sobo z balkonom, spalnico in otroško sobo z balkonom. Kuhinja in jedilnica sta ločeni od ostalih prostorov. Stanovanju pripadajo še skupni prostori (kolesarnica) v kletni etaži, parkiranju so namenjena parkirna mesta ob stavbi ali v neposredni bližini stavbe.

Stanovanje je redno vzdrževano, leta 2009 so bila zamenjana okna.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, T + M voda, kanalizacija, CaTV, telefon.

Energetski razred: C(42 kWh/m2a)

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3176/21
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1975
Leto prenove: 2019
Velikost: 93,60 m²
Nadstropje: 3.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine