Garsonjera stanovanje, Celje

45.000 €

OPIS

V mirnem predelu mesta Celja, na robu mesta, je naprodaj garsonjera z zagrajenim balkonom. Stanovanje se nahaja v prvem nadstropju manjše večstanovanjske stavbe, na levem bregu reke Voglajne. Do avtobusne in železniške postaje ter do centra mesta je cca 10 min peš hoje. V neposredni bližini je vrtec, tudi vse ostale javne ustanove (banka, pošta, osnovna in srednje šole, občinska in javna uprava ipd) ter trgovine so v bližini.

Stanovanje obsega predprostor, kopalnico, kuhinjo z bivalnim delom in zaprt balkon. V sobah je laminat, v predsobi, kopalnici in na balkonu so keramične ploščice.

Stanovanje je dobro vzdrževano, od leta 2008 (streha) do 2012 je bilo tudi pretežno obnovljeno (kopalnica, okna in vrata, podi, instalacije). Ima funkcionalen razpored prostorov in je ravno prav veliko za samsko osebo ali par brez otrok. Stanovanju pripada tudi prostorna klet. Stanovanjska stavba leži ob lokalni cesti, zato je dostop do mesta hiter in enostaven, pred stavbo je tudi zelenica in vrt vel. cca 15 m2 ter parkirni prostor ob balkonu. Stanovanje trenutno v fazi manjše prenove.

Komunalna opremljenost: elektrika, ogrevanje na elektriko, M voda, priprava T vode z bojlerjem, kanalizacija, CaTV.

Če iščete stanovanje v mirni soseski, v katerega ni treba veliko vlagati, je to pravo stanovanje za vas. Lokacija stanovanja nudi raznolike možnosti sprehodov v različne smeri, v mirne gozdnate predele ali v živahnejši mestni predel.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in tudi pravno varnost pri izvedbi prodaje-nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3177/21
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: garsonjera
Regija: Savinjska
Lokacija: Celje
Podrobna lokacija: Celje
Leto izgradnje: 1909
Leto prenove: 2010
Velikost: 47,50 m²
Nadstropje: 1.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine