Dvosobno stanovanje, Šoštanj

70.000 €

OPIS

V Šoštanju je naprodaj 2-sobno stanovanje v petem nadstropju – terasi večstanovanjske stavbe v centru mesta. Nahaja se na frekventni lokaciji, s pogledom proti vzhodu. Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1963, leta 2008 je bila adaptirana (kopalnica, delno elektrika, stena, okna, vhodna vrata). V bližini stanovanjske stavbe je osnovna šola, vrtec, trgovine, pošta, banke ter vse ostale javne ustanove. Do priključka na AC v Arji vasi je 18 km.

Stanovanje je redno vzdrževano, osveženo nazadnje leta 2008 (podi, beljenje). Stanovanje tlorisne površine 52,1 m2 obsega predprostor, kuhinjo z dnevnim prostorom, spalnico, kopalnico z WC-jem in garderobni prostor. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži, parkiranje možno v neposredni bližini stavbe. V ceni je vključena vsa nameščena stanovanjska oprema.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, vodovod, kanalizacija, CaTV, telefon.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.


KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3170/21
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: dvosobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Šoštanj
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1963
Leto prenove: 2008
Velikost: 52,10 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine