Dvostanovanjska hiša, Šoštanj

220.000 €

OPIS

V Šoštanju, v samem centru mesta, je naprodaj dvoetažna poslovno-stanovanjska hiša z zemljiščem vel. 563 m2. Hiša stoji ob magistralni cesti, z urejenimi lastniškimi parkirnimi prostori. Dovoz do hiše asfaltiran, okolica hiše zelo lepo urejena, hiša preko celega dneva lepo osončena. Do priključka na AC v Arji vasi je 20 km.

Poslovno - stanovanjska hiša tlorisne velikosti cca 121 m2 je bila zgrajena leta 1920, leta 2006 je bila izvedena temeljita adaptacija stavbe z zamenjavo strehe, izdelavo toplotno izolirane fasade, zamenjavo oken, instalacij, podov ipd.  Grajena z opečnimi materiali, zelo lepo urejena. Etaži povezani z notranjim stopniščem.

Glavni vhod v stavbo je v pritličju, od koder je preko stopnišča dostop do gornje etaže. V pritličju je poslovni del – gostinski lokal v obratovanju, s točilnim pultom, kuhinjico, gostinskim delom s petimi mizami, posebno sobo s tremi mizami in pokrito teraso s šestimi mizami. Tudi gostinski del z opremo in sanitarijami je bil v celoti obnovljen.

V gornji etaži s posebnim vhodom ob strani objekta se nahajata dva dvosobna stanovanja (predprostor, kopalnica, dnevni prostor s kuhinjo, spalnica). Vsi bivalni prostori so obloženi s parketom oz. laminatom, tehnični prostori s keramiko.

Hiša je zelo primerna za bivanje družine, ki bi se ukvarjala tudi z gostinsko ali drugo poslovno dejavnostjo, sedaj je pripravljena za izvajanje gostinske dejavnost v pritličju in oddajanjem dveh stanovanj v etaži.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, kanalizacija, optika, daljinsko ogrevanje.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3161/21
Vrsta objekta: hiša
Tip: dvostanovanjska
Regija: Savinjska
Lokacija: Šoštanj
Podrobna lokacija: Šoštanj
Leto izgradnje: 1920
Leto prenove: 2006
Velikost: 130,00 m²
Parcela: 563,00 m²
Nadstropje: 1.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine