Trisobno stanovanje, Velenje

110.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj 3-sobno prostorno stanovanje, ki se nahaja v pritličju večstanovanjske stavbe. Večstanovanjska stavba stoji na obrobju mesta Velenje (Šalek). Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1986, leta 2006 je bila obnovljena streha, samo stanovanje obnovljeno še v letih od 2017 (PVC okna s troslojno zasteklitvijo) do 2020 (podi). Do priključka na AC v Arji vasi je 15 km. V neposredni bližini vrtec in osnovna šola ter trgovine, do centra mesta z javnimi ustanovami in srednjo ter visoko šolo 1 km. Veliko možnosti tudi za rekreacijo (pohodništvo, tek, kolesarjenje, plavanje).

Stanovanje je redno vzdrževano, osveženo nazadnje leta 2020 (talne obloge, beljenje). Stanovanje tlorisne površine 77,5 m2 obsega predprostor, kuhinjo z jedilnico in dnevno sobo, spalnico, otroško sobo, kopalnico z ločenim WC-jem ter balkonom. Stanovanju pripada še shramba v kletni etaži, parkiranje na parkirišču neposredno ob stavbi. Stanovanje ima v najemu še prostoren atrij pred stanovanjem in shrambo na hodniku pred stanovanjem.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, vodovod, kanalizacija, CaTV, telefon.

Stanovanje je naprodaj delno opremljeno (omare na hodniku, garderoba). Selitev je možna v začetku leta 2022. Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3160/21
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1986
Leto prenove: 2017
Velikost: 77,50 m²
Nadstropje: pritličje

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine