Vikend počitniški objekt, Rimske Toplice

60.000 €

OPIS

V naselju Veliko Širje pri Rimskih Topllicah se prodaja stanovanjska hiša oz. bivalni vikend na večjem zemljišču, na katerem stoji še dodatno gospodarsko poslopje (16,5 m2).

Hiša je bila zgrajena leta 1930, leta 1987 pa je bilo dokončano še pritličje. 

Razporeditev: v kleti sta tehnična prostora, ki obsegata večji, obokan večnamenski prostor in ločeno shrambo/klet. V pritličju, ki ima ločen vhod, so dnevno-bivalni prostor z izhodom na dolg balkon, manjša kuhinja z jedilnico, spalnica in kopalnica s straniščem. Vsi prostori in oprema so lepo vzdrževani in pootrebni le manjše obnove. 

Na parceli stoji še gospodarsko poslopje, zgrajeno leta 1975, ki meri 16,5 m2 in se uporablja predvsem za spravilo orodja. Na ravnem delu zemljišča je ob hiši postavljen še kamin, kjer je dovolj prostora za piknik druženja.

Do parcele vodi javna cesta, zadnjih par sto metrov pa travnata pot. Na zemljišču, velikem 7362 m2, stoji sadovnjak, vrt, del zemljišča pa predstavljajo tudi gozdne površine.

Komunalna opremljenost: elektrika, lasten vodovod, greznica, telefon

Vikend je nadvse primeren za občasno bivanje, povsem primeren pa tudi kot bivalni vikend, saj ima vse potrebne priključke. Leži na mirni, zeleni lokaciji, le 10 min vožnje iz Rimskih Toplic in Zidanega mosta.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali. 

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3068/18
Vrsta objekta: počitniški objekt
Tip: vikend
Regija: Savinjska
Lokacija: Rimske Toplice
Podrobna lokacija: Laško
Leto izgradnje: 1930
Leto prenove: 1987
Velikost: 80,00 m²
Parcela: 7.362,00 m²
Nadstropje: K+P

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine