Samostojna hiša, Prelska

229.000 €

OPIS

V neposredni bližini Velenja (3 km), v Prelski, je naprodaj dvoetažna stanovanjska hiša z zemljiščem vel. 1887 m2. Hiša nekoliko dvignjena nad okolico, ob lokalni asfaltni cesti, dovolj prostora za vrtnarjenje, sadjarjenje in ostale prostočasne aktivnosti. Dovoz do hiše asfaltiran, okolica hiše lepo urejena, hiša preko celega dneva lepo osončena.

Stanovanjska hiša tlorisne velikosti cca 145 m2 je bila zgrajena 1997, vseskozi dobro vzdrževana hiša in okolica hiše. Leta 2002 je bila zamenjana kritina, leta 2010 še fasada s toplotno izolacijo. Grajena z izbranimi materiali, zelo lepo urejena. Etaži povezani z notranjim stopniščem.

Glavni vhod v stavbo je v pritličju, kjer se nahaja večji dnevni prostor s krušno pečjo, kuhinjo in jedilnico, sanitarije, posebej še soba s kopalnico. V pritličju se nahajata še garaža in kurilnica (olje, elektrika, toplotna črpalka). Iz dnevne sobe je izhod na prostorno teraso in zelenico, ki nudi popolno intimnost.

V gornji etaži (delno mansardi) je spalni del s tremi sobami (iz dveh sob izhod na balkon), garderobno sobo, sobico za likanje, ločeno kopalnico in WC ter prostornim stopniščem.

Vsi bivalni prostori so obloženi s parketom oz. laminatom, tehnični prostori s keramiko.

Hiša je zelo primerna za bivanje večje družine, dovolj prostora za otroke in druženje, v bližnji okolici za prostočasne aktivnosti.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod, kanalizacija, optika, ogrevanje.
Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3119/19
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Prelska
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1997
Leto prenove: 2010
Velikost: 161,00 m²
Parcela: 1.887,00 m²
Nadstropje: P+1+M

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine