Samostojna hiša, Veliki Vrh

63.000 €

OPIS

V naselju Veliki vrh med naselji Velenje, Šoštanj in Šmartno ob Paki, je naprodaj samostojen objekt – stanovanjska hiša v IV. gradbeni fazi - na parceli velikosti 5544 m2. Objekt se nahaja sredi položnega hribčka, z lepim razgledom na okoliško hribovje (Golte, Smrekovec). Na parceli manjši vinograd in sadovnjak, večji travnik, ograjen vrtiček, ogromno prostora tudi za prostočasne aktivnosti. Objekt je od Velenja, Šoštanj in Šmartnega ob Paki oddaljen enako, cca 5 km, do avtoceste cca 18 km, od bodoče hitre ceste Velenje – Slovenj Gradec je oddaljen cca 3 km. Dostop do objekta po asfaltirani cesti, zadnjih nekaj 100 m po makadamu. Neposredna okolica objekta je slabo vzdrževana – zaraščena, travnik redno košen. 

Objekt tlorisnih mer cca 100 m2 ima tri etaže, ob objektu je v pritličju prizidana garaža cca 25 m2. Objekt je zidan, nad staro kletjo vel. 10 x 6 m1 je nov objekt, med etažami betonske plošče. Objekt zgrajen do IV. gradbene faze, vendar še brez fasade. Notranji prostori so nedokončani, le v mansardi so izdelane mavčne predelne stene in razpeljana groba instalacija elektrike.

V kletni etaži so tehnični prostori (kurilnica, delavnica, klet). Dostop do srednje etaže – pritličja je predviden po notranjem (še neizdelanem)  stopnišču. Pritličje in mansarda objekta sta namenjena bivanju, povezana s predvidenim notranjim stopniščem. V pritličju objekta je prizidana garaža.

Komunalna opremljenost: elektrika, vodovod  v neposredni bližini (ob cesti, plačan prispevek), telefon.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3152/20
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Veliki Vrh
Podrobna lokacija: Šmartno ob Paki
Leto izgradnje: 1980
Velikost: 204,00 m²
Parcela: 5.544,00 m²
Nadstropje: K+P+M

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine