Samostojna hiša, Velenje

550.000 €

OPIS

V Velenju, na robu mesta (Šalek-Selo), je naprodaj tri etažna stanovanjska hiša z zemljiščem vel. 762 m2. Hiša stoji ob lokalni asfaltni cesti, ob njej dovolj prostora za prostočasne aktivnosti. Dovoz do hiše asfaltiran, okolica hiše izredno lepo urejena, hiša preko celega dneva lepo osončena. Celotna parcela je ograjena.

Stanovanjska hiša tlorisne velikosti cca 145 m2 je bila zgrajena leta 2012 s kvalitetno izbranimi materiali, kvalitetnim stavbnim pohištvom in toplotno izolacijo, strešno izolacijo, prezračevanjem z rekuperacijo, centralnim sesalnim sistemom, kaminom, talnim ogrevanjem in ostalo komoditeto. Etaže povezane z notranjim stopniščem.

Glavni vhod v stavbo je v pritličju (dva ločena vhoda), kjer se nahaja večji dnevni prostor s krušno pečjo, prostorno kuhinjo in jedilnico, sanitarije, spalnica s kopalnico in garderobno sobo, otroška soba in prostorna terasa z zelenico.

V kletni etaži se nahajata dve prostorni garaži, kurilnica (daljinsko ogrevanje), dva prostora za shranjevanje oz. orodje, kopalnica in večja soba. Vstop skozi garažo oz. preko stopnišča.

V gornji etaži je podoben razpored kot v pritličju, s prostorno dnevno sobo, kuhinjo in jedilnico, kopalnico, dvema sobama (ena s kopalnico in garderobno sobo) ter dvema nadkritima balkonoma.

Vsi bivalni prostori so obloženi s kvalitetnim parketom oz. kamnitim podom, tehnični prostori s keramiko.

Hiša je izvedena zelo kakovostno, višjega cenovnega razreda, zelo primerna za bivanje večje družine, dovolj prostora za otroke in druženje, v bližnji okolici za prostočasne aktivnosti.

Komunalna opremljenost: elektrika, T+M voda, daljinsko ogrevanje, kanalizacija, optika.

Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

KUPEC NE PLAČA PROVIZIJE!

V primeru, da imate svojo nepremičnino, ki jo je treba pred nakupom prodati, vam bomo pri tem pomagali. Nudili vam bomo vso strokovno in pravno varnost pri izvedbi prodaje oz. nakupa. Sodelovali bomo z vašo banko in vam pomagali pri izvedbi davčnega in upravnega postopka.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3120/19
Vrsta objekta: hiša
Tip: samostojna
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 2012
Velikost: 379,70 m²
Parcela: 762,00 m²

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine