Trisobno stanovanje, Velenje

115.000 €

OPIS

V Velenju je naprodaj 3-sobno stanovanje v šestem nadstropju večstanovanjske stavbe v centru Velenja. Večstanovanjska stavba je bila zgrajena leta 1973. Stanovanje je redno vzdrževano, generalna obnova je bila izvedena leta 200, nato so bila zamenjana še delno okna in manjša investicijska dela. Lokacija stanovanja je izredna, v centru, z lepim razgledom na okoliško hribovje.

V neposredni bližini stanovanjske stavbe je vrtec, osnovna in srednje šole, tudi visoke šole, trgovina, vse javne ustanove, hkrati pa na robu mesta z izhodiščem v vse smeri (Celje, Šoštanj, Slovenj Gradec, Polzela).

Stanovanje tlorisne površine 117,9 m2 obsega večji predprostor, dnevno sobo z jedilnico in zaprto ložo, spalnico in otroško sobo z balkonom, kuhinjo, kopalnico, WC, pralnico oz. sušilnico. Stanovanju pripada še prostorna shramba na terasi večstanovanjske stavbe, za parkiranje pa je dovolj parkirnih mest v neposredni bližini stavbe.

Komunalna opremljenost: elektrika, daljinsko ogrevanje, vodovod, kanalizacija, CaTV, telefon.

Stanovanje ima zelo funkcionalen razpored in je primerno tudi za večjo družino. Naprodaj je z vso opremo. Vseljivo je takoj po plačilu kupnine. Za več informacij pokličite na 041 624 775 in z veseljem vam bomo pomagali.

Osnovni podatki

Vrsta transakcije: prodaja
Šifra oglasa: 3102
Vrsta objekta: stanovanje
Tip: trisobno
Regija: Savinjska
Lokacija: Velenje
Podrobna lokacija: Velenje
Leto izgradnje: 1973
Leto prenove: 2015
Velikost: 117,90 m²
Nadstropje: 6.

Kontaktni podatki

Bremis d.o.o.
Prešernova cesta 9b
3320 Velenje

Telefon: 041 624 775

Kontaktni obrazec

Podobne nepremičnine